Paloturvallisuuden asiantuntija apunasi Porissa

Ota yhteyttä!

Laite- ja Sammutinhuolto Salli on paloturvallisuuden asiantunteva ammattilainen, joka palvelee Porissa ja koko Satakunnan alueella. Päätoimialaamme on sammuttimien myynti, huolto ja tarkastukset. Olemme Tukesin hyväksymä käsisammuttimien tarkastus- ja huoltoliike. Paloturvallisuus- ja sammutinpalvelujen lisäksi teemme väestönsuojien tarkastuksia, tiiveyskokeita ja huoltoja sekä myymme väestönsuojien varaosia ja tarvikkeita. Kun tarvitset paloturvallisuuden asiantuntijaa avuksesi, ota meihin yhteyttä!

Paloturvallisuuspalvelut ja sammutinpalvelut kokemuksella

Olemme toimineet paloturvallisuuden alalla jo vuodesta 1990, joten voit olla varma, että saat meiltä paloturvallisuuspalvelut kokemuksella ja ammattitaidolla. Palveluihimme ja tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa:

  • sammuttimien tarkastukset ja huollot

  • sammuttimien koestukset

  • uudet laadukkaat käsisammuttimet ja siirrettävät suurtehosammuttimet

  • tulityövarusteet

  • pikapalopostien määräaikaistarkastukset, huollot ja koestukset

  • muut palo- ja pelastusalan tuotteet

  • opastus- ja ohjekilvet

  • kaasupullojen koestukset ja täytöt (Co2 täytöt myös odottaessa).

Pyydä lisätietoja

Väestönsuojan tarkastus ja tiiveyskokeet

Sammutinpalvelujen lisäksi teemme pelastuslain edellyttämät väestönsuojien tarkastukset ja tiiveyskokeet sekä huollot Satakunnan alueella. Myymme myös väestönsuojien varaosat ja muut tarvikkeet, ja teemme suodattimien regeneroinnit ja säteilymittarien kalibroinnit.

 

Väestönsuojan tarkastuksen ja väestönsuojan tiiveyskokeet teemme aina lainsäädännön ja valmistajien edellyttämällä tavalla. Tiiveyskoe on lakisääteinen (SM asetus 506/2011) ja se tulee tehdä kymmenen vuoden välein. Useat suojan laitteet tulee tarkastaa vuoden välein laitevalmistajien ohjeistuksen mukaan. Toimenpiteistä laadimme kirjallisen väestönsuojan tarkastuspöytäkirjan, jonka toimitamme halutessasi myös sähköisessä muodossa.

 

Väestönsuojan ja sen varusteiden ja laitteiden kunnossapidosta vastaa kiinteistön omistaja tai taloyhtiön hallitus. Väestönsuojien tarkastuksiin taas vaaditaan tarvittavan koulutuksen saanutta asiantuntijaa. Jos epäilet, että kiinteistösi väestönsuojassa tai sen laitteissa on puutteita tai edellisestä tarkastuksesta on jo kulunut aikaa, käänny Laite- ja Sammutinhuolto Sallin puoleen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää paloturvallisuus- tai väestönsuojapalveluista Porissa

Tarvitsitpa sitten palosammuttimen huoltoa, paloturvallisuuden konsultointia tai väestönsuojan tarkastusta Porin seudulla tai muualla Satakunnassa, ota yhteyttä alan ammattilaiseen, Laite- ja Sammutinhuolto Salliin. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua sekä laajan valikoiman paloturvallisuuteen liittyviä tuotteita.

Yhteystiedot