Paloturvallisuus ennen kaikkea

Soita meille!

Paloturvallisuuden asiantuntija apunasi Porissa

Laite- ja Sammutinhuolto Salli on paloturvallisuuden asiantunteva ammattilainen Porissa ja koko Satakunnan alueella. Päätoimialaamme on sammuttimien myynti, huolto ja tarkastukset. Olemme Tukesin hyväksymä käsisammuttimien tarkastus- ja huoltoliike. Paloturvallisuus- ja sammutinpalvelujen lisäksi teemme väestönsuojien tarkastuksia ja myymme väestönsuojien varaosia ja tarvikkeita. Kun tarvitset paloturvallisuuden asiantuntijaa avuksesi, ota meihin yhteyttä!


Paloturvallisuus- ja muut sammutinpalvelut kokemuksella

Olemme toimineet paloturvallisuuden alalla jo vuodesta 1990, joten voit olla varma, että saat meiltä kokeneet ja ammattitaitoiset paloturvallisuuspalvelut. Palveluihimme ja tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa:

- sammuttimien tarkastukset ja huollot
- sammuttimien koestukset
- uudet laadukkaat käsisammuttimet ja siirrettävät suurtehosammuttimet
- tulityövarusteet
- pikapalopostien määräaikaistarkastukset, huollot ja koestukset
- muut palo- ja pelastusalan tuotteet
- opastus- ja ohjekilvet
- kaasupullojen koestukset ja täytöt (Co2 täytöt myös odottaessa).

Väestönsuojan tarkastus ja tiiveyskokeet

Sammutinpalvelujen lisäksi teemme pelastuslain edellyttämät väestönsuojan tarkastukset sekä väestönsuojan tiiveyskokeet Satakunnan alueella. Myymme myös väestönsuojien varaosat ja muut tarvikkeet ja teemme suodattimien regeneroinnit ja säteilymittarien kalibroinnit.


Hydrauliikka-asennus ja -huolto

Saat meiltä myös hydrauliikka-asennus- ja -huoltopalvelut. Laadukkaan alihankintaketjun avulla pystymme toteuttamaan myös isommat asennusprojektit.


Kysy lisää paloturvallisuus- tai väestönsuojapalveluista Porissa

Oli tarpeissasi sitten palosammuttimen huolto, paloturvallisuuden konsultointi tai väestönsuojan tarkastus Porin seudulla tai muualla Satakunnassa, ota yhteyttä alan ammattilaiseen, Laite- ja Sammutinhuolto Salliin, ja kysy lisää. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua sekä laajan valikoiman paloturvallisuuteen liittyviä tuotteita.

Aukioloajat

Ti-pe 9–16
tai sopimuksen mukaan